Edremit için Muhammed Vurmaz önde gidiyor

Edremit belediye başkanlığı için AK Parti aday adayı Muhammed Vurmaz ismi ilçede büyük sevinç yaşanmasına neden oldu
Edremit AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Vurmaz, in isminin dün Ankara’da ki toplantıda en çok anılması ve herkes tarafından onay bulması, Edremit’in AK Parti adayının neredeyse kesinleştiği Ankara’dan gelen kulis bilgileri arasında yer aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 1.Bölge Körfez Daire Başkanlığından istifa ederek AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammed Vurmaz’ın adaylığı büyük sevinç yarattı. Dün Ankara’da yapılan, İl, ilçe ve AK Partili Belediye Başkanlarının katıldığı ön görüşme toplantısında Muhammed Vurmaz’ın isminin ön planda olması Körfez Basınında yankı uyandırdı. Ankara’dan edindiğimiz kulis bilgilerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başta olmak üzere, il , ilçe diğer Belediye Başkanlarının da Muhammed Vurmaz isminin üzerinde bastırıldı ğı ifade ediliyor.
Tertemiz kişiliği, Belediyeciliği bilmesi, herkes tarafından sevilmesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın sağ kolu olması Edremit’teki adayın Muhammed Vurmaz olacağı ihtimali üzerinde duruluyor. Hayvansever kişiliği ve Hayvanseverler tarafından sevilen, sokak hayvanları için yaptıkları hiç gözardı edilemeyen Muhammed Vurmaz’ın isminin Aday olarak geçmesi bile Körfez Halkını heyecanlandırdı.
Her türlü görüşe saygılı bir kişilik olan Muhammed Vurmaz AK Partililer tarafından da en çok onay gören isim arasında en ön planda tutuluyor.

Haber : Kadir Aydinisik / Korfezinnabzi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*